cada part és crucial en la vida humana (Catalan Edition) por Tofazzel Hossen

cada part és crucial en la vida humana (Catalan Edition) por Tofazzel  Hossen
Titulo del libro : cada part és crucial en la vida humana (Catalan Edition)
Fecha de lanzamiento : November 14, 2018
Autor : Tofazzel Hossen
Número de páginas : 1303

cada part és crucial en la vida humana (Catalan Edition) de Tofazzel Hossen está disponible para descargar en formato PDF y EPUB. Aquí puedes acceder a millones de libros. Todos los libros disponibles para leer en línea y descargar sin necesidad de pagar más.

Tofazzel Hossen con cada part és crucial en la vida humana (Catalan Edition)

La provisió USMCA es modela sobre una llei dels Estats Units, Secció 230 de la Llei de Decència en les Comunicacions, que es va anunciar en molts cercles com la llei que va fer l'Internet l'espai lliure que és avui. Sense la protecció de les empreses de tecnologia de la responsabilitat, l'argument, no van a innovar i prevaldran censura. Això va ser molt bé quan la llei va entrar en vigor fa 20 anys. Secció 230 creat estabilitat després d'una sèrie de decisions legals qüestionables.
No obstant això, l'Internet ha madurat des de la dècada de 1990 i en la presa d'accions, un efecte secundari de la Secció 230 és notable: tant com ho ha fet possible la llibertat d'expressió en línia, és també la font de tanta misèria: La pornografia venjança que pugui 't aconseguir un lloc per acabar, les mentides o les invasions de privacitat que es van immortalitzar en línia. Si es tracta d'un lloc amb seu a Amèrica, vostè pot agrair la Secció 230.
El cap de la falla de la Secció 230 és la seva brusquedat. Reflecteix la discussió de polítiques polaritzades de la dècada de 1990 - que només hi ha dues opcions, la censura o la llibertat. encara hi ha aquesta narrativa, però no és exacta o útil.
D'una banda, l'objectiu de la Secció 230 va ser fomentar la responsabilitat corporativa, però res a la disposició mapes de com aconseguir això. Com a resultat, algunes empreses tenen sistemes sofisticats per solucionar l'abús en línia, com ara normes de la comunitat de Facebook, en gran mesura neix de la pressió pública en lloc de la influència de la Secció 230, mentre que altres companyies no tenen un sistema en el lloc per tractar amb l'abús en línia, però, seguir gaudint de la Secció 230 proporciona proteccions.
El llenguatge de la USMCA està viciat de manera similar a la immunització de les empreses de tecnologia de la responsabilitat i estar en silenci pel que fa als principis de responsabilitat.
Aquest és un moment desafortunat, perquè hem après molt en els últims 20 anys, i la nova espècie de regulació estan sorgint que adopten un enfocament més matisat per fomentar la responsabilitat corporativa.
Penseu nostres lleis de privacitat, que es basen en principis i donar ordres de marxa a les empreses en un conjunt de normes, però no estan definits en la forma d'una empresa podria assolir aquests objectius.
Altres exemples inclouen els requisits d'informació, normes de resolució de conflictes i altres regles de notificació. Fins i tot els EUA estan fent marxa enrere Secció 230, amb les modificacions introduïdes a principis d'aquest any. Aquest empenta regulador és el futur de la regulació de tecnologia, sobretot si tenim el compromís de tant la llibertat d'expressió i els drets que competeixen tals com el dret a la privacitat, la seguretat i la reputació.
Queda per veure si hi ha marge de maniobra en el USMCA per dissenyar algunes regulacions específiques Canadà. El que està clar és que acabem d'acord a una disposició comerç inspirat en una concepció de 1990 de la Internet.
Com les històries de seguretat viària van, és poc probable que escoltar molt al respecte aquesta setmana; l'arribada de cànnabis legal va robar la seva tro. Però la decisió d'Ontario per eximir sikh amb turbant de les lleis del casc de la motocicleta també posarà en risc la vida.
Turbants són adoptades per molts sikhs com una expressió essencial de la seva fe. Poden ser usats amb orgull amb un uniforme de policia i en el servei militar al nostre país. Els membres de la comunitat sikh d'Ontario han defensat durant molt de temps per a una exempció a les lleis del casc de la motocicleta, ja atorgades a BC, Manitoba i Alberta.